Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(6370 niezalogowanych)
28 Postów

(PatrycjaBrzeska)
Wiking
O co wam chodzi !! ja jestem z Polski przyjechałam tu do znajomych którzy tak że mieszkali w Polsce i ja im pilnuję dziecka !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Poczucie humoru masz tylko nie wiem jak to wplywa na moja chec udzielania ci lekcji gdy sie bede nudzil..... Vil de ikke lære så la dem forbli uvitende, det er tross alt en menneskerett for en proletar å forbli dum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
PatrycjaBrzeska napisał:
Imperator1988 napisał:
Teraz to jestem w pracy i musze udawac ze ciezko pracuje "stadfestujac" czyli zatwierdzajac tyle podan co norski. Bo wiecej nie mozna robic zeby sie nieobrazili ze ktos chce sprawic aby wygladalo ze malo robia

I do tego nie mozna instalowac tu programow typu Skype czy GG itp itd. Ale zostaw link do facebooka, GG i Skypa to moze jak mi sie bedzie w domu nudzilo to udziele ci lekcji norweskiego. Chociaz szanse na twoj udzial w weekendowej alkoholizacji oceniam jako niskie z powodu odleglosci.

www.facebook.com/ Proszę bardzo

A masz może link do skajpaja bo ja nie mam, a przydałby się.. ????@-}--
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(PatrycjaBrzeska)
Wiking
Karol.Ky napisał:
czesio.:* napisał:
PatrycjaBrzeska napisał:
Witam Mam pytanko jest może ktoś chętny do pomocy nauki tego języka? Bardzo potrzebuję tej pomocy ponieważ jestem tu może nie długo ale , pracuję jako nania zaprowadzam polaczka do przedszkola , ale jak ktoś coś do mnie mówi nie rozumiem

to tera każda tępa strzała może być "dag mamą"???

Najwidoczniej tak! Do tego od razu, dwa tygodnie w Horten jest.

Eee nudzi wam się !!! Pilnujcie swojej dupy a nie czyjejś !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(PatrycjaBrzeska)
Wiking
Joseph napisał:
PatrycjaBrzeska napisał:
Imperator1988 napisał:
Teraz to jestem w pracy i musze udawac ze ciezko pracuje "stadfestujac" czyli zatwierdzajac tyle podan co norski. Bo wiecej nie mozna robic zeby sie nieobrazili ze ktos chce sprawic aby wygladalo ze malo robia

I do tego nie mozna instalowac tu programow typu Skype czy GG itp itd. Ale zostaw link do facebooka, GG i Skypa to moze jak mi sie bedzie w domu nudzilo to udziele ci lekcji norweskiego. Chociaz szanse na twoj udzial w weekendowej alkoholizacji oceniam jako niskie z powodu odleglosci.

www.facebook.com/ Proszę bardzo

A masz może link do skajpaja bo ja nie mam, a przydałby się.. ????@-}--

patrycja.brzeska2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Velkommen neste proletar. Proletarian by bylo po angielsku A tak zeby lepiej brzmialo to "Velkommen ny proletar" powinno byc.

Ot pierwsza lekcja publiczna z tego wyszla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(PatrycjaBrzeska)
Wiking
Imperator1988 napisał:
Velkommen neste proletar. Proletarian by bylo po angielsku A tak zeby lepiej brzmialo to "Velkommen ny proletar" powinno byc.

Ot pierwsza lekcja publiczna z tego wyszla

hehe no, no od czegoś trzeba zacząć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(PatrycjaBrzeska)
Wiking
czesio.:* napisał:
PatrycjaBrzeska napisał:
O co wam chodzi !! ja jestem z Polski przyjechałam tu do znajomych którzy tak że mieszkali w Polsce i ja im pilnuję dziecka !!!

aaaa...to mały polaczek "tak że" pochodzi z polski.. tera jasne...no to velkommen neste proletarian..

hehe no to wszystko jasne. Chodzi mi o to że, chodzę z nim do przedszkola a jak ktoś do mnie coś powie to nie co zrozumiem ale jest cięzko. Jak chcę zapytać gdzie jest Marcus to mówie MArcus hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Za darmo w Skien moge nauczac norweskiego wszystkich chetnych wieczorami. Jedyne wymaganie to ze wszyscy uczniowie i uczennice zobowiazuja sie do weekendowego alkoholizmu zorganizowanego na terenie Porsgrunn/Skien

Ale wtedy pijesz za swoje czy trzeba Ci postawić jeszcze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(PatrycjaBrzeska)
Wiking
Joseph napisał:
Imperator1988 napisał:
Za darmo w Skien moge nauczac norweskiego wszystkich chetnych wieczorami. Jedyne wymaganie to ze wszyscy uczniowie i uczennice zobowiazuja sie do weekendowego alkoholizmu zorganizowanego na terenie Porsgrunn/Skien

Ale wtedy pijesz za swoje czy trzeba Ci postawić jeszcze?

za swoję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok